Registracija

Demo mod

Odmah po instalaciji RiboSkopa program radi u demo modu odnosno uz ograničenje datuma prognoze i datuma upisa u Dnevnik ribolova.

Probni period

Prije odluke o registraciji (kupnji) može se bez ikakve obveze pokrenuti probni period koji traje 25 dana, a poslije isteka toga roka program se ponovo vraća u demo mod. Znači probate program u punoj funkcionalnosti i ako vam odgovara pristupate kupnji. Probni period aktivirate klikom na tipku "Prijaviti" u prozoru "O programu" time pristupate slanju e-maila; uz Probni period upišite "Da" dok ostale upite nije nužno upisati (Ime, Prezime...). Ubrzo zatim (nakon dan, dva) biti će vam poslan privremeni registracijski broj kojeg morate unijeti isti dan. Ako to nije moguće prije unošenja registracijskog broja potrebno je privremeno vratiti datum na vašem računalu koji je naznačen u primljenom e-mailu.

Registracija

Registriranjem programa ograničenja se poništavaju kao i upozorenje da program radi u demo modu. Registracija je jednokratna i uključuje dva računala: jedno stolno i jedno prijenosno. U slučaju korištenja jednog i drugog potrebno je poslati korisničke brojeve sa oba računala.

Cijena registracije je 250,00 Kn koje se mogu uplatiti na žiro račun, a uplatnicu ispuniti na slijedeći način: Primatelj:
    Robert Zovko
    Zrinsko-Frankopanska 39a
    21300 Makarska
Model
    HR00
Broj računa primatelja / IBAN
    HR7323600003112917818
Poziv na broj primatelja (odobrenja)
    upisati korisnički broj kojeg možete vidjeti u prozoru "O programu".
Opis plaćanja
    upisati korisnički broj kojeg možete vidjeti u prozoru "O programu".

Uplate iz inozemstva: Naziv banke: Zagrebačka banka d.d.
Sjedište banke: Zagreb, Paromlinska 2
SWIFT/BIC: ZABAHR2X
IBAN: HR0323600003230669900
Broj računa: 3230669900

Poslije uplate potrebno je poslati korisnički broj e-mailom koji se možete vidjeti u RiboSkopu u prozoru "O programu" klikom na "Prijaviti" koji se nalazi u istom prozoru (ili putem telefona). Po predočenju uplate biti će vam poslan na vaš e-mail (ili putem telefona) registracijski broj kojeg je potrebno unijeti istog dana. Ako to nije moguće prije unošenja registracijskog broja potrebno je vratiti datum na vašem računalu koje je naznačen u primljenom e-mailu.
Registracijski broj i datum aktivacije sačuvati u slučaju ponovne instalacije operativnog sustava.

Kada ste jednom registrirali Vaš primjerak RiboSkopa sve buduće podverzije možete skinuti bez ikakve nadoknade, potrebno je samo prekinuti rad stare podverzije i instalirati novu, svi spremljeni podaci biti će sačuvani.
Isto tako u slučaju nabavke novog računala potrebno je samo poslati novi korisnički broj na način kao što je gore navedeno i bez naknade dobiti ćete novi registracijski broj.